اسفند ۱۷, ۱۳۹۷ Mostafa بدون دیدگاه

اگر دنبال برنامه نویس برای ساخت افزونه ،قالب،سایت،برنامه ویندوز،اپلیکیشین اندروید،ربات تلگرام و.... هستید ،سفارش برنامه نویسی را مطالعه نمایید.

توجه : درخواست افزونه ،قالب، اسکریپت و نرم افزار و ... و سوالات و مشکلات خود را در انجمن ارسال نمایید

حتماً برای‌تان پیش آمده است که به هنگام ارسال یک ایمیل، پس از کلیک بر روی دکمه‌ی «ارسال» یادتان افتاده است که نکته‌ای را در هنگام نگارش ایمیل از قلم انداخته‌اید، اما دیگر کار از کار گذشته است و ایمیل ارسال شده است. طبیعتاً راهی هم برای بازگردانی ایمیل پس از ارسال نیست. اما در صورتی که از سرویس ایمیل Gmail استفاده می‌کنید، می‌توانید قابلیتی را فعال کنید تا پس از ارسال ایمیل نیز فرصتی برای بازگردانی ایمیل داشته باشید. در این ترفند به نحوه‌ی انجام این کار می‌پردازیم.

ابتدا وارد حساب ایمیل خود در Gmail شوید.
اکنون بر روی آیکن چرخ‌دنده کلیک کرده و Settings را انتخاب نمایید.
سپس به تب Labs بروید.
اکنون از قسمت Available Labs گزینه‌ی Undo Send را یافته و آن را بر روی Enable تنظیم کنید.
سپس بر روی دکمه‌ی Save Changes کلیک کرده و صبر کنید تا تا مجدد وارد Gmail شوید.
حالا در صورتی که اقدام به ارسال ایمیل کنید، پس از کلیک بر روی دکمه‌ی Send، خواهید دید که در کنار پیام Your message has been sent، عبارت Undo درج شده است که با کلیک بر روی آن از ارسال ایمیل جلوگیری می‌شود و مجدد به صفحه‌ی نگارش ایمیل بازخواهید گشت.
البته دقت کنید Undo به طور پیش‌فرض تنها به مدت ۱۰ ثانیه بعد از کلیک بر روی دکمه‌ی Send نمایش داده می‌شود و بعد از ۱۰ ثانیه ناپدید می‌شود و دیگر بازگردانی ایمیل غیرممکن خواهد بود. برای تغییر مدت زمان نمایش Undo:
ابتدا مجدد به Settings بروید. در همان تب General و در قسمت Undo Send می‌توانید مدت زمان نمایش Undo را با استفاده از گزینه‌ی Send cancellation period تغییر دهید. در نهایت بر روی Save Changes کلیک کنید.


برچسب ها
نظرات

توجه : لطفاً فقط نظرات خود را از این طریق ارسال نمایید و سوالات و مشکلات خود را در انجمن سایت مطرح نمایید.