مارس 9, 2019 Mostafa بدون دیدگاه

اگر دنبال برنامه نویس برای ساخت افزونه ،قالب،سایت،برنامه ویندوز،اپلیکیشین اندروید،ربات تلگرام و.... هستید ،سفارش برنامه نویسی را مطالعه نمایید.

توجه : درخواست افزونه ،قالب، اسکریپت و نرم افزار و ... و سوالات و مشکلات خود را در انجمن ارسال نمایید

– در اندروید ۴٫۲ و ۴٫۳ ابتدا دکمه منوی دستگاه را لمس کرده و گزینه Settings را انتخاب نمایید.
– سپس به بخش Back up and reset رفته و تیک گزینه Backup My Data را بردارید. با این کار پنجره‌ای باز خواهد شد و در آن گفته می‌شود که با غیرفعال کردن این گزینه، دیگر داده‌ها روی سرور گوگل ذخیره نمی‌شود؛ هم‌چنین داده‌هایی که از قبل ذخیره شده‌اند نیز حذف خواهند شد.
– در انتها با لمس دکمه OK پیغام را تایید کنید. مسلما بعد از این کار لازم است که کلمه عبور Wi-Fi خود را تغییر دهید. در اندروید نسخه ۲x ابتدا دکمه منوی دستگاه را لمس کرده و گزینه Settings را انتخاب نمایید. سپس به بخش Privacy رفته و تیک گزینه Backup My Data را بردارید. البته در توضیحات این گزینه ذکر نشده است که این گزینه شامل ذخیره رمز عبور Wi-Fi نیز می‌شود.
– دقت کنید با انجام این کار به طور کلی دیگر تنظیمات دستگاه بر روی حساب کاربری شما در گوگل ذخیره نخواهد شد و اطلاعاتی که تاکنون ذخیره شده نیز حذف خواهد شد. در نتیجه از غیرفعال کردن آن اطمینان حاصل کنید .


برچسب ها