ehssan 2 ارسال شده در 23 اردیبهشت 1399 سلام میشه مای کدی داشت کهوقتی ادرس موزیک اپلود شده را در قسمت پیام نوشتیم به صورت پلیر ظاهر شود و از همانجا پخش شود؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 Mostafa 12 ارسال شده در 23 اردیبهشت 1399 سلام ، متوجه منظور دقیق شما نشدم ؟ یعنی مثل مای کد قبلی میخواهید لینک مستقیم فایل را مطلب قرار بدهید؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 ehssan 2 ارسال شده در 23 اردیبهشت 1399 بله ادرس موزیک بدیم در مطلب به صورت پلیر بیاد به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 Mostafa 12 ارسال شده در 23 اردیبهشت 1399 فقط موزیک صوتی با پسوند mp3 ؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 ehssan 2 ارسال شده در 23 اردیبهشت 1399 الان همین mp3 mp4 مد نظرم هست از نظر خودتون چیزی برای کامل کردنش لازمه؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 Mostafa 12 ارسال شده در 23 اردیبهشت 1399 موزیک پلیر HTML5 فقط از سه پسوند زیر پشتیبانی می کند مخفی برای مشاهده مطلب باید در سایت ثبت نام کنید و سپس وارد شوید. ویدئو پلیر از پسوند های زیر مخفی برای مشاهده مطلب باید در سایت ثبت نام کنید و سپس وارد شوید. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 Mostafa 12 ارسال شده در 23 اردیبهشت 1399 عبارت منظم مخفی برای مشاهده مطلب باید در سایت ثبت نام کنید و سپس وارد شوید. کد جایگزین مخفی برای مشاهده مطلب باید در سایت ثبت نام کنید و سپس وارد شوید. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 ehssan 2 ارسال شده در 23 اردیبهشت 1399 با تشکر در این پست لینک گذاشتم ولی تغییری نکرد مخفی برای مشاهده مطلب باید در سایت ثبت نام کنید و سپس وارد شوید. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 Mostafa 12 ارسال شده در 23 اردیبهشت 1399 کد مذکور برای لینک نمی باشد ، برای آدرس می باشد ، یعنی آدرس فایل mp3 در متن باید باشد ، نه لینک فایل به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 ehssan 2 ارسال شده در 23 اردیبهشت 1399 ببخشید اصلا متوحه نشدم چطوری باید استفاده کنم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 Mostafa 12 ارسال شده در 23 اردیبهشت 1399 مثل کد های قبلی بطور مثال : دانلود آهنگ جدید احمد قائم پناه بنام به جای من http://dl.pop-music.ir/music/1399/Ordibehesht/Ahmad Ghaem Panah - Be Jaye Man.mp3 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 ehssan 2 ارسال شده در 23 اردیبهشت 1399 ممنون نمیشه کاری کرد با لینک هم کار کنه؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 Mostafa 12 ارسال شده در 23 اردیبهشت 1399 خب باید یک مای کد جدید درست کنید مثل قبلی فقط بجای عبارت منظم آن عبارت زیر را قرار بدهید. مخفی برای مشاهده مطلب باید در سایت ثبت نام کنید و سپس وارد شوید. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 ehssan 2 ارسال شده در 14 دی 1399 سلام مای کد پخش اهنگ با لینک را میزارم هر لینکی رو تبدیل به پلیر میکنه مثلب در ارسال اول زیر مخفی برای مشاهده مطلب باید در سایت ثبت نام کنید و سپس وارد شوید. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 Mostafa 12 ارسال شده در 14 دی 1399 لینک مطلب نمونه را بفرستید ، فکر کنم مشکل از عبارت منظم ، ببخشید مطلب قبلی اشتباه بود حذفش کردم. 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 ehssan 2 ارسال شده در 14 دی 1399 خواهش میکنم نمونه در لینک زیر پست اول مخفی برای مشاهده مطلب باید در سایت ثبت نام کنید و سپس وارد شوید. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 Mostafa 12 ارسال شده در 14 دی 1399 مای کد تعریف شده درسته؟ چون من مای کدی که دادم را با لینک نمونه شما تست کردم ، مشکلی نداره به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 ehssan 2 ارسال شده در 14 دی 1399 امکان دارد با پلاگین تبدیل لینک با عنوان صفحه لینک تداخل داشته باشد/ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 Mostafa 12 ارسال شده در 14 دی 1399 کدام افزونه ، ببخشید حضور ذهن ندارم؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 ehssan 2 ارسال شده در 14 دی 1399 افزونه تبدیل لینک به عنوان صفحه مثل وی بولتین که انرا نیز غیرفعال کردم فایده نداشت شما چگونه مشاهده کردید که بدون مشکل بود من با چند مرورگر صفحه را دیدم به جای لینک پلیر بود؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 Mostafa 12 ارسال شده در 14 دی 1399 من مای کد مای بی بی را در نسخه لوکال خودم تست کردم، در سایت شما دسترسی ندارم ، دسترسی ارسال کنید تا بررسی کنم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 ehssan 2 ارسال شده در 14 دی 1399 ایمیل شد به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 Mostafa 12 ارسال شده در 14 دی 1399 الان پست شما مشکلی نداره!!! 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سلام
میشه مای کدی داشت کهوقتی ادرس موزیک اپلود شده را در قسمت پیام نوشتیم به صورت پلیر ظاهر شود و از همانجا پخش شود؟
به اشتراک گذاری این ارسال
لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر