Mostafa 12 ارسال شده در 26 خرداد 1399 مخفی برای مشاهده مطلب باید در سایت ثبت نام کنید و سپس وارد شوید. افزونه ربات ووکامرس به سرعت یک نسخه از فروشگاه ووکامرس شما برروی تلگرام ارائه میدهد. امکانات افزونه ربات تلگرام ووکامرس : بدون نیاز به فعال بودن SSL پشتیبانی از خرید محصولات دانلودی و فیزیکی نمایش جدیدترین محصولات نمایش دسته بندی محصولات نمایش زیر دسته های محصولات فیلتر کردن دسته های محصولات و نمایش انتخابی دسته ها نمایش محصولات جستجو محصولات تنظیمات جستجو در عنوان یا توضیحات افزودن محصول به سبد خرید افزودن محصولات متغیر به سبد خرید نمایش قیمت حراج (قیمت با تخفیف) سبد خرید محصولات پشتیبانی از مدیریت موجودی محصولات ذخیره اطلاعات آدرس مشتری برای مراجعات بعدی نمایش لینک خرید آسان جهت استفاده در کانال تلگرام یا اینستاگرام پیگیری سفارشات صفحه ارتباط با ما پنل تنظیمات ربات تنظیمات نمایش تنظیمات سایز تصاویر تنظیمات نحوه نمایش لینک ها و دکمه ها ویرایش پیام های ارسالی به کاربران ارسال مستقیم محصولات به کانال ، گروه ها و کاربران از طریق تلگرام ارسال مستقیم پیام به کانال ، گروه ها و کاربران از طریق تلگرام افزودن اموجی (Emoji) یا صورتک ها به متن پیامهای ارسالی ? کلیه مراحل سفارش تا قبل از پرداخت برروی تلگرام انجام می شود فعال و غیرفعال کردن مراحل ثبت اطلاعات مشتری افزودن لیست دستورات برای منو ربات تلگرام افزودن تنظیمات تعداد سفارش امکان ثبت یادداشت برای سفارش توسط مشتری مخفی برای مشاهده مطلب باید در سایت ثبت نام کنید و سپس وارد شوید. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irsalam 0 ارسال شده در 18 مهر 1399 این نال شده اس با لایسنس میخواد ؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mostafa 12 ارسال شده در 18 مهر 1399 سلام ، لایسنس نیاز ندارد. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irsalam 0 ارسال شده در 18 مهر 1399 ولی من وقتی نصبش می کنم مینویسه لایسنش شما نامعتبراست و میزنه وب هوک هم ست نشده به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irsalam 0 ارسال شده در 18 مهر 1399 این هم عکس ضمیمه از خطایی که میده مخفی برای مشاهده مطلب باید در سایت ثبت نام کنید و سپس وارد شوید. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mostafa 12 ارسال شده در 18 مهر 1399 خب وب هوک را برای تلگرام باید ست کنید و اوپن سورس می باشد ، میتوانید کدهای لایسنس را حذف کنید . به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irsalam 0 ارسال شده در 18 مهر 1399 روی کدوم فایل باید ست کنم وب هوک رو ؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mostafa 12 ارسال شده در 18 مهر 1399 وب هوک از طریق کد یا مرورگر بر روی تلگرام ربات خود یا کانال خود را باید ست کنید. مخفی برای مشاهده مطلب باید در سایت ثبت نام کنید و سپس وارد شوید. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irsalam 0 ارسال شده در 19 مهر 1399 روش آموزشش رو می دونم می گم روی کدوم فایل افزونه ست کنم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mostafa 12 ارسال شده در 19 مهر 1399 نمیدونم ، بنده با این افزونه کار نکردم ، فقط اشتراک گذاری کردم. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر